Lieve mensen,

WELKOM op de website.
je bent van harte uitgenodigd om een reactie te plaatsen!
Marianne kijkt er naar uit jou te ontmoeten, samen te ZIJN en het leven te vieren

in alle wonderbaarlijke aspecten die het brengt.

Reactie plaatsen

Reacties

Griet
2 jaar geleden

Lieve Marianne, als ik zo terug door de foto's ga... wat een herinneringen allemaal. Moedig dat je de missie verderzet, dankjewel voor alles en dankjewel voor wie jij bent.

Bart
2 jaar geleden

Ik zal er zijn op 16 oktober. Ik probeer geen enkele workshop te missen : meeslepende muziek en een diepe connectie in de cirkel.

Ineke
3 jaar geleden

Marianne is een heel bijzondere vrouw: in haar eenvoud, in haar toewijding aan haar zielepad, in haar verlangen om mee het Bewustzijn te vergroten. Samenzijn met haar is altijd een echte ontmoeting, want ze is met alles van haar aanwezig, bij jou en bij wat zich in het contact ontvouwt. Als je in haar ogen kijkt, zie je oprechtheid en eerlijkheid. Marianne is een rots, een veilige haven, wanneer de storm woedt. En als ie liggen gaat, verbindt ze zich in stilte. De Stilte, waarin alles geboren wordt. Alles wat reeds is en nog niet gehoord was... Dank je lieve vriendin voor de rijkdom van het delen! x

Paolo Thรฉrรจse
3 jaar geleden

mooie site . bij deze mooie ziel heb ik veel geleerd . en leuke dingen gedaan . ze is heel apart en uniek . ze is een zegening voor vele mensen <3
dikke knuffel Thess

Machiels Linda
3 jaar geleden

Mooie webside Marianne, goed bezig.
Ik ben blij dat ik in het pad zit en dat ik zo'n vooruitgang maak.
Proficiat Marianne.

Hilda Cardinaels
3 jaar geleden

Lieve Marianne, het is telkens opnieuw een ware weldaad naar lichaam ziel en geest - Neen - eigenlijk gewoon een feest om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan naar verborgen hoekjes of plekjes die gezien willen worden om zo steeds meer de heelheid te ervaren die er altijd was. Dankbaar voor elke ontmoeting met jou ๐Ÿ’—๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ผ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ

Marie-Rose Dullers
4 jaar geleden

Marianne,
Na verschillende deelnames aan jouw Dans/Meditatie/Drum events, waar er een totaal nieuwe wereld voor mij open ging, startte ik in september 2019 "Het Pad van de Witte Adelaar en de Witte Zwaan".
Niet wetende wat me te wachten zou staan. Samen met jou en nog twee anderen gingen we op weg. Maar ieder op zoek naar ons eigen Pad. En wat een reis was het....
Ik genoot van elk samenzijn, telkens anders maar oh zo intens en zo bijzonder.
Ik leerde bewust in de rust te gaan en in de stilte van de rust kwam ik van alles tegen....
Ik ben door dit pad te volgen gaan inzien dat alles wat voorbij komt, hoe moeilijk ook, een doel heeft, je wakker wil schudden.
Je wil leren om dingen te onderzoeken, los te laten, achter je te laten als ze je niet meer dienen, om daarna op een liefdevolle manier verder te kunnen gaan.
En nee, dit was niet altijd makkelijk.
Maar hoe dieper de rust, hoe kleiner de angst, hoe groter de dankbaarheid, de vrede de liefde en het licht.
Ik ga hier niet vertellen wat we allemaal deden. Wie dit wil weten moet zelf de stap zetten en mee op reis gaan.
Ik ben zo super dankbaar, dat ik rust gevonden heb in mijn leven. Dat ik een aantal van mijn angsten overwonnen heb. Dat ik mijn creativiteit herontdekt heb.
Dat jij, Marianne, door jouw passie te delen, mij de ogen geopend hebt.
Dat ik door jou, Marianne, vele nieuwe, lieve mooie mensen heb leren kennen.
Geluk is een reis, geen bestemming...
Super mooie reisgezel ben jij voor zovelen, waarvoor dank !
Dikke knuffel Marie-Rose

Bart Verbeeck
5 jaar geleden

Marianne en Dirk, ik ben zo dankbaar voor wat ik van jullie heb mogen ontvangen in de afgelopen 10 jaren : volle maan meditaties, kerstmeditatie, zuivering van 2 huizen, het maken van mijn drum met kamelenvel, sacred pipe ceremony, het pad van de adelaar gedurende 2 jaar, twee pow-wow's, het tekenen van mijn gids, een open reiki avond en goede raad in verband met de kinderen en kleinkinderen. En het geschenk van de mensen die ik via jullie heb leren kennen. Dank je, dank je , dank je voor jullie werk.

Annemieke Verras
5 jaar geleden

Marianne, jij zet wat ik allemaal ervaar in het juiste daglicht. Je houdt ruimte voor mijn emotionele uiteenzettingen, soms vraag ik 'ben je er nog? En dan plots spreek je zo'n wijze woorden dat het helder wordt. Vanaf dag een was er een mooie connectie met jou en Dirk.
Dat is later nog verder uitgediept met jou. Dankjewel voor onze bijzondere contacten.

Alida
5 jaar geleden

Heeeel mooie site..mooi gedaan en het stukje van papa ook .. dit is wie jullie zijn.. super!! Leuk dat er zelf een fotoke van Sybren bij zit..samen met opa muziek maken.. je doet dit erg goed !